Over ons

Informatie Sunrise Drive-In show

Bent u op zoek naar een goede en ervaren Drive-in show dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat u trouwen of bent u jarig? Dan hoort daar natuurlijk een fantastisch feest bij.Ook de muziek is dan een belangrijk punt. Je gaat al lang van te voren op zoek naar een goede Drive.

In show of goede band. Deze keuze is heel persoonlijk. Daarom valt het niet altijd mee. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden.

Als u voor Sunrise Drive-In show kiest, kiest u voor een Drive-In show die professionaliteit uitstraalt en er altijd voor wil zorgen dat uw feest een succes wordt. Ook houden wij onze prijzen betaalbaar , zodat u nooit tegen hoge prijzen aankijkt.

Wij spelen in op uw wensen, en wij kunnen u van adviezen voorzien wanneer nodig, om uw feest nog beter te laten verlopen.

Uw feest

Veel mensen die een Drive-In show willen boeken vinden het prettig om van te voren een keer kennis te maken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. In een vrijblijvend gesprek, kunnen dan o.a. de muziekkeuze, de openingsdans, evt. verzoeknummers , of de verdere invulling van het feest besproken worden.

Wij verzorgen muziek en entertainment op o.a. uw bruiloften, bedrijfsfeesten, .. jarige trouwfeesten, verjaardagen, seizoensfeesten, schoolfeesten, carnavalsfeesten en natuurlijk nog veel meer.

Jouw feestje tot in de puntjes verzorgd

Gaat u trouwen, of bent u van plan een groot feest te geven, ter ere van uw 50ste verjaardag, dan komt er heel wat bij kijken om dit te realiseren.

U gaat op zoek een feestlocatie, een drive-in show of band , en de catering mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Vaak krijgt u te maken met veel verschillende bedrijven, veel verschillende contactpersonen, noem maar op. Een hoop geregel voor een feest dat tot op de puntjes verzorgt moet worden.

Wij hebben voor u de oplossing, wij nemen vrijblijvend met u de wensen op, die u heeft voor uw speciale dag. Daarna gaan wij gaan voor u kijken, naar een geschikte feestlocatie, een goede catering, en natuurlijk de overige wensen. Wij gaan opzoek naar de mogelijkheden, wij leggen de contacten, en zullen met u in contact blijven , om alles zo perfect mogelijk te regelen.